Groepsarrangement E-Chopper & De Munt

Ontdek Leusden met onze E-Chopper tour, gevolgd door een interactieve kookworkshop of spannende escape tour bij restaurant De Munt. Een onvergetelijke groepservaring vol avontuur en culinair genot.

E Chopper En De Munt
wat ga je doen

Beschrijving van het arrangement

Ervaar de ultieme combinatie van natuur, avontuur en culinaire verwennerij met het groepsarrangement E-Chopper Leusden & De Munt!

Start je dag met een adembenemende tour door de prachtige natuur rondom Leusden op onze milieuvriendelijke E-Choppers. Ontdek de verborgen parels van de regio, tour door Amersfoort en voel de wind door je haren en de zon op je gezicht terwijl je stil en geruisloos door het landschap glijdt. We hebben diverse routes langs de highlights in de regio en kunnen op basis van de wensen de route samenstellen.

Na het verkennen van de omgeving, is het tijd om de smaakpapillen te prikkelen bij De Munt. Kies voor een interactieve kookworkshop, waarbij je samen met je vrienden, familie of collega’s de geheimen van de culinaire kunst ontdekt onder begeleiding van onze ervaren chef-koks. Leer hoe je de meest heerlijke gerechten bereidt en proef vervolgens van je eigen creaties.

Ben je op zoek naar meer spanning en avontuur? Kom dan escapen na je E-Chopper tour! Los puzzels op, kraak codes en werk samen om de geheime goudvoorraad van een voormalig maffiabaas te vinden voor de tijd om is. De Charleston speelt en de tijd tikt…!

Maak van je dag een onvergetelijke ervaring met het groepsarrangement E-Chopper Leusden & De Munt. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende dag in de natuur, een culinaire ontdekkingsreis of een spannend avontuur, wij hebben voor ieder wat wils. Boek vandaag nog jouw groepsarrangement en maak je klaar voor een dag vol plezier en verrassingen!

E-chopperLeusden & proeflokaal de munt

De arrangementen

We hebben diverse opties waaruit je kunt selecteren. Voor meer details, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  • Vertrek is vanaf E-Chopper Leusden
  • Wil je vertrekken vanaf de Munt? Dit kost € 10,00 extra
  • Wil je een gids mee? De prijs is op aanvraag (vanaf € 100)
  • Iets langer touren? Een uur extra kost € 5,- per voertuig

Arrangement aanvragen

Neem vooral contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken! We denken graag met jullie mee en maken graag een offerte op maat voor jullie. Vul onderstaand formulier in of bel naar 033-2340303.

Aanvraagformulier groepen