Boek een groepsuitje op een E-Chopper

Organiseer je een bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit, familieuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellige dag uit met je vrienden? Dan is een E-Chopper- of FatMax KickBiketour een originele, leuke activiteit, waarvoor je bij ons aan het goede adres bent!

We hebben eenpersoons E-Choppers, maar ook E-Choppers waarop een kind van ca. 4 tot en met 15 jaar achterop kan. Voor het berijden van een E-Chopper is een brommer- of autorijbewijs nodig. Zijn er in jullie groep mensen zonder brommer- of autorijbewijs, dan kun je voor een FatMax KickBike kiezen. Op deze elektrische steps kan iedereen vanaf 16 jaar rijden en het voordeel is dat ze net zo snel zijn als onze E-Choppers. Ideaal dus om binnen een groep met elkaar te combineren! Indien gewenst kan jullie groep begeleid worden door een medewerker van E-Chopper Leusden of door een gids die jullie onderweg alles over de omgeving en bezienswaardigheden kan vertellen.

Toeren vanaf andere locaties in de omgeving van Leusden

Liever vanaf een andere locatie starten met jullie tour? Dat kan! Wij bezorgen onze E-Choppers en FatMax KickBikes vanaf 10 stuks tegen vergoeding in een straal van 40 km rondom Leusden. We zorgen ervoor dat we ruim voor de start van de tour aanwezig zijn op locatie, zodat we voldoende tijd hebben om iedereen uitleg te geven over de E-Choppers en FatMax KickBikes. Jullie kunnen zelf een route bepalen, maar we denken uiteraard ook graag met jullie mee. Na afloop halen we de E-Choppers en FatMax KickBikes vanzelfsprekend weer bij jullie op, op de door jullie gewenste tijd. Zo worden jullie volledig ontzorgd en zijn jullie verzekerd van een leuke dag!

Reserveer nu je E-Chopper
Kaart Lezen In Den Treek

eten & drinken

Combineren met eten & drinken in de omgeving van Leusden

Er zijn zowel in de directe omgeving van E-Chopper Leusden als op alle routes diverse leuke horecagelegenheden te vinden voor bijvoorbeeld een lunch voor vertrek of een diner na terugkomst, onder andere in Leusden, Amersfoort en Soest. Bekijk ook ons aanbod van complete arrangementen. Wij denken graag met jullie mee over een passende gelegenheid en regelen desgewenst de reservering. Een aantal leuke opties zijn:

Nieuw: Tour Iedereen kan mee!

Samen met collega’s, vrienden of familie een onvergetelijke dag? Boek een tour met een BBQ, pizza avond of lunch. 

Tour combineren met een andere activiteit

Willen jullie graag jullie tour combineren met een andere activiteit, bijvoorbeeld een bezoek aan een museum, of willen jullie er bijvoorbeeld een puzzeltocht van maken? Er is veel mogelijk in – en rondom Leusden. Wij denken graag mee over een leuk programma.

Ijs Eten Bij Fyn Ijs

Kortom, waarom kiezen voor E-Chopper Leusden?

 • Centraal gelegen in het midden van het land, vlakbij de snelweg A28;
 • Gratis parkeergelegenheid voor de deur;
 • Uitstekend onderhouden voertuigen;
 • Keuze uit diverse mooie routes;
 • Arrangementen op maat;
 • Vast aanspreekpunt;
 • We doen er alles aan om jouw collega’s, familieleden en vrienden een fantastische dag te bezorgen!
Boek direct!

Meer informatie?

Neem vooral contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken! We denken graag met jullie mee en maken graag een offerte op maat voor jullie. Vul onderstaand formulier in of bel naar 033-2340303.

Aanvraagformulier groepen

Enkele organisaties die een mooie tour maakten via E-Chopper Leusden
  Afas Software Logo
  Npo Zapp
  Gemeente Leusden
  Gemeente Nijkerk
  Rabobank Logo 1
  Kontankt Der Kontinenten
  Unica
  Promista
  Kbs De Langenoord
  De Holm
  Meander
  Talent Academy